برداشت بیش از یک تن زیتون از باغ دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، بیش از یک تن زیتون از باغ زیتون دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برداشت و روغن آن استحصال شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، دکتر واحد باقری مدیر مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: امسال هم مانند سال قبل ۱۴۰۰ کیلوگرم زیتون از ۰/۷ هکتار باغ زیتون مزرعه حاصل از کارهای پژوهشی برداشت و روغن آن استحصال و جهت فروش در اختیار پرسنل دانشگاه قرار گرفت.
وی افزود: روغن زیتون فرابکر یا فوق بکر، روغن زیتونی تصفیه نشده است و با کیفیت ترین نوع روغن زیتون است.
وی با اشاره به اینکه روش استخراج روغن زیتون فرا بکر به گونه ای است که طعم واقعی زیتون احساس می شود و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زیتون در این روغن به فراوانی موجود است بیان داشت: روغن زیتون فرابکر از سایر انواع روغن های زیتون، اولئیک اسید کمتری دارد (اولئیک اسید آن بیشتر از یک درصد نیست) این روغن با مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی تغییر نیافته است که رنگ آن سبز طلایی است و عطر و طعم متفاوتی دارد و پایان طعم آن به تندی ملایمی ختم می شود. این نوع روغن برای تهیه سس ها و غذاهای سرد پیشنهاد می شود.
اخبار دوشنبه 7 اسفند 1402، روابط عمومی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان