فیقو
فیقو

سه شنبه 1 اسفند 1402

رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان گفت: یکی از مشکلات دانش آموزان هدایت تحصیلی و شغلی است که نقش آموزش و پرورش در حل این مشکل بسیار مؤثر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، طی جلسه ای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ولی عصر (عج) و اداره آموزش و پرورش رفسنجان روز یکشنبه ۲۹ بهمن ماه، با حضور حسین شفیعی مدیر آموزش و پرورش رفسنجان، صفری معاون پرورشی و جمعی از مشاوران این اداره، دکتر مرتضی جعفرپور معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمد ثابت معاون آموزشی و دکتر منصور اسماعیل زاده مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در دفتر ریاست دانشگاه منعقد شد.
دکتر رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در این جلسه با اشاره به حضور تعدادی از معلم ها با تحصیلات عالی در آموزش و پرورش رفسنجان، اظهار داشت: دانشگاه این آمادگی را دارد که این معلم ها مانند اساتید دانشگاه در این دانشگاه به کارهای پژوهشی و فناورانه بپردازند و امکانات پژوهشی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
وی به همکاری های آموزشی بین دانشگاه و آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: ما هر سال ۱۳۰۰ نفر ورودی جدید داریم و هر سال حدود ۵ هزار نفر از دانش آموزان رفسنجان در کنکور شرکت می کنند و اگر دانش آموزان مستعد رفسنجانی این دانشگاه را انتخاب کنند، هم برای آن دانش آموزان تحصیل در شهر خود راحت است و هم برای دانشگاه حضور دانشجویان رفسنجانی بهتر است.
دکتر رنجبرکریمی یکی از مشکلات دانش آموزان هدایت تحصیلی و شغلی است و نقش آموزش و پرورش را در حل این مشکل بسیار مؤثر دانست و افزود: با توجه به جوی که بین دانش آموزان ایجاد شده بیشتر دانش آموزان به رشته هایی روی می آورند در حالی که استعداد و علاقه آنها در رشته های دیگری است که این برای دانشگاه ها دردسر ساز است.
وی ادامه داد: اگر آموزش و پرورش بتواند در بحث هدایت تحصیلی و شغلی دانش آموزان فعالیت و زمینه بهتری ایجاد کند تا دانش آموزان بر اساس استعداد و علاقه خود وارد یک رشته بشوند، هم وقت و سرمایه خود را تلف نکرده اند و هم وقتی وارد دانشگاه می شوند، با جدیت و علاقه درس می خوانند و در آن رشته موفق خواهند شد.
حسین شفیعی مدیر آموزش و پرورش رفسنجان هم اظهار داشت: عیب بعضی از وزارتخانه ها این است که از تهران برای شهرستان ها تصمیم می گیرند و این آسیب است.
وی افزود: زیرا فضا، محیط و امکانات شهرستان ها متفاوت از تهران است و به همین دلیل ما باید خودمان در شهرستان از ظرفیت های موجود استفاده کرده و برای شهر خود تصمیماتی بگیریم و عمل کنیم.
وی ادامه داد: وقتی یک دانشگاه با این عظمت در شهرمان وجود دارد چه لزومی دارد که دانش آموز نخبه ما برای ادامه تحصیل به شهر دیگری برود پس اگر آموزش و پرورش درست بشود همه ادارات درست می شوند زیرا همین دانش آموزان فردا در ادارات مختلف مشغول به کار می شوند.
شفیعی بیان داشت: تا زمانی که سایه شوم کنکور بالای سر دانش آموزان است، هدایت تحصیلی به ثمر نمی رسد و خیلی از خانواده ها از مدیران مدارس آموزش هایی در راستای کنکور طلب می کنند و از آموزش مهارت های زندگی غافل شده اند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *